Zanzibar

10% korting via Sportzeker!

Zanzibar kitesurf vakantie met Kiteactive

Vanaf 269 euro (10% korting)

Kiteactive.com organiseert een prachtige trip naar Zanzibar met onderkomen in het eigen guesthouse. Azuurblauw water, goede wind, gezelligheid. Ga naar Zanzibar! Met Sportzeker 10% korting en gratis eerste maaltijd van de chef.

Omschrijving

Voordeel voor Sportzeker klanten!

Samen met Kiteactive hebben we een topdeal: 10% korting op hun prijzen én een eerste maaltijd gratis van de chefkok!

What to expect?

Je kan hier kilometers ver staan in het warme, blauwe water, wat het erg geschikt maakt voor zowel de beginnende als de gevorderde kitesurfer. De historische hoofdstad van het eiland, Stonetown, is ook zeker een bezoekje waard. Net als de nationale safari parken die zich op het vaste land van Tanzania bevinden. Wil je een te gekke, actieve kitesurf vakantie naar een oogverblindend mooi eiland in de Indische oceaan? Maar wil je ook nog genieten van de eindeloze andere mogelijkheden die het eiland en de omgeving te bieden hebben? Reis met ons mee naar het Afrikaanse Zanzibar!

ZANZIBAR

De condities op Zanzibar zijn geschikt voor elk niveau, zowel voor beginners als experts. De beste maanden zijn januari tot half februari en juni & juli. Met de El-Nino en El Nina winden heb je minimaal altijd een 14 knopen die bij vloed toeneemt. De watertemperatuur is boven de 24 graden het gehele jaar door dus je kan je wetsuit gerust thuislaten!

PAJE

Het dorpje Paje is de kiteplace to be op Zanzibar. Parelwitte stranden met ondiep kristalhelder water met 1,5 km uit de kust een rif waar de mooiste golven van het eiland binnenrollen en helemaal niks wat je verder nog in de weg zit! De wind waait side-onshore en de kitespot ligt achter een zandbank waar het water spiegelvlak is!

BLUE SAFARI

Zanzibar is omringd met kleinere eilanden, vooral aan de zuidkant van het eiland. Dé Blue Safari is de belevenis van Zanzibar, met een boot door een dolfijn-rijk gebied naar een oogverblindende zandplaat. De perfecte kitesurf spot!

Verder heeft Zanzibar nog veel meer mooie kitespots die nog ontdekt moeten worden. Downwinders langs het rif waar wij een wedstrijd doen met de dolfijnen die om ons heen springen. Wave-kiten op de mooiste golven en trick clinics op de rustigste en mooiste palmboomstranden rond het eiland. Ontdek de verassingen die het eiland te bieden heeft!

Lees meer op:

http://www.kiteactive.com/product/zanzibar/

Over Kiteactive

Hoe is KiteActive ontstaan?
KiteActive is begonnen met het organiseren van kite & zeil tochten langs de Waddeneilanden. De combinatie van een week intensief kitesurfen (lessen) en een week vakantie op een plek met de ingrediënten: wind, strand, water en een chille sfeer bleek een goed concept. Onze passie voor reizen en kitesurfen heeft ervoor gezorgd dat wij vele kitespots in de wereld bezocht hebben en nog altijd op zoek zijn naar de beste bestemmingen om te (leren) kitesurfen. Dankzij de ervaringen en het enthousiasme van onze instructeurs is KiteActive doorgegroeid. In 2011 hebben wij onze vakantie uitgebreid met Tarifa, Brazilië en in 2012 Zanzibar. Hierna gevolgd door vele andere unieke bestemmingen. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen van low-budget tot een ultieme ervaring. Maar wat altijd gelijk is bij elke vakantie is de unieke locatie, goede kitespot, relaxte sfeer, actieve no-wind opties en onze ervaren instructeurs.

Maak kennis met ons team!

Reviews

Geef ons na je trip door hoe je het ervaren hebt via info@sportzeker.nl.

Related Projects