Kiteactive camps

Vlieland vanaf 319 euro

Vlieland Kitecamps met Kiteactive

Vanaf €319

De parel van de Friese Antillen. Een veelzijdig eiland met een schitterende natuur, fantastische kitesurf stranden, eindeloze mogelijkheden en een bruisend uitgaansleven! Deze zomer organiseert KiteActive in samenwerking met Vlieland Outdoor Center unieke kitesurf camps voor jong en oud. Wij zorgen voor een complete vakantie waarbij je je om 1 ding druk moet maken, en dat is zo veel mogelijk genieten!

Omschrijving

Alles wordt door Kiteactive geregeld, overnachtingen in een gezellige tent aan het strand, maaltijden van onze eigen chef, feest bij het kampvuur en mocht de wind niet toereikend zijn heeft het Vlieland Outdoor Center nog vele activiteiten voor je in petto! van Blokarten, Wakeboarden, Raften, Golfsurfen tot Mountainbiken. Wij hebben een actief programma samen gesteld en samen met Kiteactive instructeurs en de rest van je groep zorgen wij dat het een week word om nooit te vergeten! Maak nieuwe vrienden en ontdek Vlieland, kitesurf paradijs in eigen land! Go Active!

Lees hier meer over de Kitecamps op Vlieland.

Over Kiteactive
We werken vanuit Sportzeker graag samen met Kiteactive. Een bedrijf met passie en kwaliteit.
“KiteActive is begonnen met het organiseren van klipper tochten. De combinatie van een week intensieve kitesurf lessen en een week vakantie bleek een goed concept. Dankzij onze passie voor reizen en kitesurfen te combineren, is er gekeken naar andere goede bestemmingen om kitesurfen te leren. Dankzij de ervaringen van onze instructeurs, die al vele plekken van de wereld ontdekt hebben. Hebben wij onze vakantie in 2011 uitgebreid met Tarifa, Brazilië en in 2012 Zanzibar. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen van low-budget tot een ultieme ervaring. Maar wat altijd gelijk is bij elke vakantie is de unieke locatie, actieve no-wind opties en onze ervaren instructeurs.”
Reviews

Geef ons na je trip door hoe je het ervaren hebt via info@sportzeker.nl.

Related Projects