Esposende Portugal

Vlak water en stabiele wind, vanaf 369 euro

Kitereis naar Portugal: Esposende

Vanaf €369

Esposende, een Portugees stadje op nog geen half uur rijden van de grote stad Porto. De unieke kenmerken waar KiteActive altijd naar op zoek is, zijn hier te vinden; windzekerheid, niet te ver vliegen, betaalbaar en zowel vlak water als mooie golven! Deze combinaties maken Esposende ideaal om een weekje te gaan kitesurfen!

Omschrijving

Hier werkt Kiteactive samen met een lokale school die veel ervaring heeft met kitesurflessen en de omgeving kent. Samen met Kiteactive’s vaste team van instructeurs zorgen zij ervoor dat jij een geweldige kitesurf vakantie zult beleven! Esposende is populair voor kitesurfers in de zomer wegens de Nortada wind die hier dagelijks waait. De keuze uit vlak water in de grote lagoon of knallen in de golven aan de andere kant van de duinen zijn uniek.

Als beginnende kiter krijg je instructies van bekwame en toegewijde instructeurs. Ben je dit stadium voorbij en wil je zelf lekker kiten, dan ga jij je zeker vermaken op deze geweldige kite spot. Kitesurfen met een gezellige groep mede kiters begeleid door enthousiaste instructeurs, dit is waar het om gaat in Portugal! Naast kitesurfen is Porto een schitterende stad om te bezoeken, kent het een fantastische omgeving en zijn er diverse discotheken waar je je kan uitleven s’avonds.

Over Kiteactive
We werken vanuit Sportzeker graag samen met Kiteactive. Een bedrijf met passie en kwaliteit.
“KiteActive is begonnen met het organiseren van klipper tochten. De combinatie van een week intensieve kitesurf lessen en een week vakantie bleek een goed concept. Dankzij onze passie voor reizen en kitesurfen te combineren, is er gekeken naar andere goede bestemmingen om kitesurfen te leren. Dankzij de ervaringen van onze instructeurs, die al vele plekken van de wereld ontdekt hebben. Hebben wij onze vakantie in 2011 uitgebreid met Tarifa, Brazilië en in 2012 Zanzibar. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen van low-budget tot een ultieme ervaring. Maar wat altijd gelijk is bij elke vakantie is de unieke locatie, actieve no-wind opties en onze ervaren instructeurs.”
Reviews

Geef ons na je trip door hoe je het ervaren hebt via info@sportzeker.nl.

Related Projects