Kitesurf Summit 3 april

€ 2 korting per ticket via Sportzeker!

Kitesurf Summit 3 april Noordwijk

2 euro korting per ticket (op=op)

Leer, ervaar en have fun op het Kitesurf Summit 2016. Een dag met aandacht voor veiligheid, materiaal, reizen, video’s en opleidingen. Kortom de beste start voor het kitesurf seizoen.

Omschrijving

Sportzeker voordeel

Sportzeker klanten mogen we 2 euro korting geven per ticket. Je betaalt dan geen 10 euro maar 7,50 euro per ticket. Doe er je voordeel mee!

Surf naar www.kitesurfsummit.nl en voor de volgende actiecode in:  SportzKSS16

Programma

Veel sprekers zullen jou op de dag vermaken met video’s, tips, trics en praktijkervaring! Push your limits in het nieuwe seizoen maar wel veilig!

Jan Rijpstra
Opening door Jan Rijpstra – Burgemeester Noordwijk

Noordwijk is de plek waar wereldtoppers als Kevin Langeree en Ruben Lenten het kitesurfen geleerd hebben. De gemeente, waar actieve sportbeleving centraal staat, heeft grote ambities met deze sport en ziet een kans om ook op het gebied van kiteveiligheid een voortrekkersrol te vervullen in Europa.Burgemeester Jan Rijpstra is erg betrokken bij alle vormen van sport, wij ontvangen hem graag om het Kitesurf Summit 2016 te openen.

Youri Zoon (Custom)
Leer van Youri Zoon tweevoudig wereldkampioen!

Youri Zoon was al vroeg aan extreme sporten verslaafd, BMX, Windsurfen, Motocross noem maar op, toen hij 13 was besloot Youri om zich uitsluitend te richten op kiteboarding door toetreding tot de PKRA. Als tweevoudig wereldkampioen Freestyle kitesurfen bij de PKRA, gaat hij ons zijn tips en trics vertellen!

Daniel Haverkamp (Custom)
Vervolg Kitesurf onderzoek, is kitesurfen gevaarlijk?

Over de risico’s van kiten gaan veel meningen rond, maar weinig feiten. Het zou een van de gevaarlijkste sporten ter wereld zijn, maar klopt dat wel? Zijn het alleen beginners die de echte risico’s lopen? Daniel-Haverkamp, Tim Kraal en Rik Weber van het Slotervaartziekenhuis onderzochten in de wetenschappelijke literatuur en met eigen onderzoek de risico’s van kitesurfen en komen zowel met verrassende inzichten als waardevolle tips om letsel te voorkomen.

Hans Lieben (Custom)
Begin van het seizoen, hoe controleren we onze spullen en waar moeten we op letten

Een nieuw kite seizoen staat voor de deur! Hans Lieben ook wel Mr. kite repair de kitereperateur van Nederland geeft ons een kijkje in de keuken van reparatie tot onderhoud. Hij laat ons zien hoe we ons materiaal het beste kunnen checken, onderhouden en eventueel kleine reparaties uit kunnen voeren! Hij geeft je tips en trics om je dure materialen zo lang mogelijk veilig te gebruiken.

superman (Custom)
Wat ervaar je als hulpverlener

Onze helden laten met een aantal praktijkcases zien wat zij ervaren als redders in nood. Ook vertellen ze ons welke hulpmiddelen we kunnen gebruiken.

Stefan-van-der-Kamp (Custom)
Best of safety clinics

Stefan van der Kamp, leider van de safetyclinics en oud-hoofdredacteur van ACCESS bespreekt zijn allerbeste safety tips. Heb je al een safety clinic gevolgd? Herhaling voor de start van een nieuw seizoen is nooit weg!

Bob
Hoe maak je de mooiste content

Eyeforce is het bedrijf achter de vele prachtige visuals van onder andere Red Bull en Sportlife. Bob en Egon nemen ons mee in de wereld van de professionele content creator en geven ons tips en trics om jouw filmpjes net even wat professioneler te maken!

Bezoek Kitesurf Summit 2016

Wij zijn te gast bij Theater de Muze in Noordwijk

 

Theater de Muze

Wantsveld 2

2202 NS Noordwijk


de Muze Noordwijk

Most Recent Projects