O'Neill Summercamps voor kids

50 euro Sportzeker korting

Super Sportzeker deal O’Neill SummerCamps (10-17 jaar)

50 euro korting!

O’Neill SummerCamps zijn voor kinderen (10 tot 17 jaar) de ultieme manier om in 1 week te leren windsurfen, kiteboarden of golfsurfen en kennis te maken met de ‘Surfing Lifestyle’. Met Sportzeker dikke korting.

Omschrijving

Super Surf Deal voor Sportzeker

O’Neill SummerCamps zijn voor kinderen (10 tot 17 jaar) de ultieme manier om in 1 week te leren windsurfen, kiteboarden of golfsurfen en kennis te maken met de ‘Surfing Lifestyle’

Deelname aan de O’Neill SummerCamps betekent iedere dag actief bezig zijn met watersport, leuke nieuwe vrienden maken en gezellig blijven slapen op de surfcamping.

Dat ‘blijven slapen’ is voor uw kinderen of voor u als ouder(s) natuurlijk super spannend.

Gelukkig hebben onze gepassioneerde, pedagogische geschoolde instructeurs inmiddels ruim 6 jaar ervaring en realiseren zij zich ieder moment van de dag hun verantwoordelijkheid ten aanzien van de veiligheid en het welzijn van uw kind(eren).

Het vaste team zorgt overdag voor een verantwoorde kitesurf, windsurf of surf- ervaring en ’s avonds voor een heerlijke gezonde maaltijd en een leuk gevarieerd avondprogramma waardoor kinderen continu ervaren wat wij bedoelen met de ‘Always Summer on the Inside’ cultuur.

Geef ook uw kind(eren) een unieke kans om te ervaren hoe het is om een echte O’Neill surfdude of surfgirl te zijn en schrijf ze in voor de enige O’Neill SummerCamps in Nederland!

Bij vermelding van actiecode SPORTZEKER krijgt u 50 euro korting op een zomerkamp in mei of 25 euro korting op een O’Neill SummerCamp tijdens de zomervakantie. Tevens werken wij met een speciale broer/zus korting van 10 euro per persoon.

Superrrsnelle beslissers ontvangen tevens een O’Neill SummerCamps Mini rockbox t.w.v. 30 euro!

Kijk op http://oneillsummercamps.nl voor meer informatie en om te boeken.

Over O'Neill Summercamps

Kinderen een geweldig zomerkamp laten beleven in de sfeer van het surfen. Dat is wat O’Neill SummerCamps ieder jaar opnieuw doet. Doordat O’Neill SummerCamps gevestigd is op een toplocatie aan de Nederlandse kust waar alle surfsporten en strandactiviteiten dicht bij elkaar zitten, heeft het veel te bieden voor een zomerkamp.

Een camping dichtbij het strand, en 3 verschillende locaties voor 3 verschillende surfsporten op nog geen 2 kilometer afstand van elkaar. Een betere plek is bijna niet denkbaar om kinderen een mooie vakantie te laten beleven met zoveel mogelijkheden.

ALLE O’NEILL SUMMERCAMPS ZIJN ALL-INCLUSIVE

 

  • De beste prijzen voor de coolste kampen.
  • Alles onder 1 ‘dak’: kitesurfen, windsurfen en golfsurfen
  • Week lang surfles
  • Overnachten in ons eigen surfdorp op de camping vlakbij het strand
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Activiteiten garantie
Reviews

Geef ons na je trip door hoe je het ervaren hebt via info@sportzeker.nl.

Related Projects