Kitefeel

Zeeland trip € 169

Kitefeel Zeeland trip

€ 169

De Zeeland trip is al jarenlang een begrip onder de KiteFEELers.
Vele gaan dan ook jaarlijks mee om samen met er met alle andere KiteFEELers een groot kitefeest van de maken.

Zeeland heeft oneindig veel mooie kitesurfspots voor ons kiters! Neem bijvoorbeeld de Brouwersdam. Een zeer ruim strand met zeer geschikt water vlakbij Renesse en Ouddorp. Of de Grevelingendam. Een kitespot die met hoogtij maar liefst 400 meter middeldiep vlak water heeft. Dit zijn maar enkele voorbeelden van het prachtige Zeeland waar je met iedere windrichting uit de voeten kan!

Omschrijving

Kitesurfschool KiteFEEL Zeeland Trip

De Zeeland trip is al jarenlang een begrip onder de KiteFEELers.
Vele gaan dan ook jaarlijks mee om samen met er met alle andere KiteFEELers een groot kitefeest van de maken.
Van beginner tot aan ver gevorderde, iedereen is aanwezig!

De omgeving van Zeeland heeft oneindig veel mooie kitesurfspots voor ons kiters! Neem bijvoorbeeld de Brouwersdam. Een zeer ruim strand met zeer geschikt water vlakbij Renesse en Ouddorp. Of de Grevelingendam. Een kitespot die met hoogtij maar liefst 400 meter middeldiep vlak water heeft. Dit zijn maar enkele voorbeelden van het prachtige Zeeland waar je met iedere windrichting uit de voeten kan!

Het eten en drinken wordt het gehele weekend kosteloos verzorgd door KiteFEEL. Naast het ontbijt en het avondeten verzorgen we ook de drankjes en hapjes in de huizen. Er is dus altijd een volle koelkast met een frisje of een koud biertje om na de inspannende dagen te nuttigen. Daarnaast staat er zelfs een verwarmd zwembad voor je klaar om helemaal te ontspannen.

In de avonden maken wij gebruik van de videobeelden die overdag zijn gemaakt. We evalueren de beelden om ook je niveau dit weekend te verhogen!

Aankomst en vertrek
-15-17 april 2016, bijna VOL, dus opschieten!

De locatie
De kitesurf vakantie is ondergebracht in luxe ruime huizen in Renesse. De huizen hebben meerdere slaapkamers, wc´s en badkamers. Je hebt dus meer dan genoeg privacy. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad.

InclusiefKiteFEEL-Trip-Brouwersdam
-Gehele weekend tips & tricks op maat
-2 x avondeten
-2 x overnachting in luxe bungalow
-2 x ontbijt –
-Video-analyses
-Veel gezelligheid en volop kitesurfen met andere enthousiaste kiters!

Over Kitefeel

Over Kitefeel:

Sta jij ook wel eens met bewondering te kijken naar al die kitesurfers die huizenhoog springen en heerlijk over het water racen? Wacht niet langer, want ook jij kan al binnen twee dagen eren kitesurfen! Kitesurfschool KiteFEEL zit momenteel al in het 11de seizoen in waarin ze kitesurflessen, clinics, reizen en evenementen organiseren. Door de jaren heen is KiteFEEL ontwikkeld tot een geliefde kitesurfschool in Noord-Holland waarbij veiligheid en persoonlijke aandacht voorop staat.

KiteFEEL geeft de kitesurflessen 1 op 1 of met maximaal 2 personen per instructeur. Bij hun is jou les dan ook altijd 100% op maat. Kitesurfschool KiteFEEL is VDWS gecertificeerd. Hiermee tonen zij aan dat we voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast zijn leraren VDWS opgeleid, werken ze met de nieuwste Naish materialen en is KiteFEEL uiteraard ingeschreven bij de KvK.

Kitesurfen leer je het beste in ondiep water met stabiele aanlandige wind. Op basis van de windrichting en windsterkte kunnen ze de lessen altijd verzorgen op de beste kitesurflocatie. De kitelessen worden hoofdzakelijk verzorgd op de hoofdlocaties Schellinkhout en Enkhuizen. Bij bepaalde richtingen wijken ze uit naar Edam, Andijk, Medemblik, IJmuiderslag, Haarlem of Wijk aan Zee.

Reviews

Geef ons na je trip door hoe je het ervaren hebt via info@sportzeker.nl.

Related Projects